6 Mar 2017

Yves Rocher KOZMETİK ALIŞVERİŞİM


Dün güzel bir kahvaltı sonrası, Yves Rocher'a uğradık iş arkadaşlarımla, Duru babasıyla sahil kenarında bebek arabasında uyuyordu. Biz kızlar kozmetik alışverişinde, bebek babasıyla, bir kadın daha ne isteyebilir ki Pazar gününden! :)

Daha önce bahsetmiştim fondöten kullanımından vazgeçtiğimi, hatta mümkün olduğunca bb krem bile kullanmadığımı, sadece nemlendirici, rimel veya eyeliner, kaş kalemi ve allık veya bronzer. Ama bazen bb kremsiz de olmuyor, cildimde kızarıklıklar olunca cilt tonumu eşitlemek için gerekebiliyor. Elimdekiler de bitince ve uzun zamandır bu bitkilerden yapılan doğal markayı duyuyordum, fırsat bu fırsat deyip eksiklerimi gidermek istedim.



Aldıklarım;

BB krem - 20 GKF 6 Etki 1 Arada Kusursuzlaştırıcı BB Krem. Mineral yağ ve paraben içermiyor ve vaat ettiği etkiler:
1. Cildi 24 saat boyunca nemlendirir.*
2. Ten rengini bütünler.
3. Yorgunluk izlerini ve kusurları gizler.
4. Cildi pürüzsüzleştirir.
5.Cilde ışıltı verir.
6.Cildi UVA/UVB ışınlarına ve dış etkilere karşı korur.
En kısa zamanda deneyimlerimi de paylaşıyor olacağım.

2 in 1 El ve Tırnak kremi - Elleri nemlendirirken, tırnakları da besliyor ve güçlendiriyor. Gerçekten kokusundan, yumuşaklığına kadar çok beğendim.

Pembe Greyfurt Yüz Ferahlatıcı Sprey - günün her saati cilde vitamin kürü depolamak istediğimde bu spreyi sıkacağım. Gözle görülür en önemli özelliği sıktığınız anda ferahlık hissi inanılmaz güzel ve taze mis gibi bir koku. Makyaj yapmadan önce uygulandığında makyaj bazı olarak kullanılabilir. Ya da cildinizi temizledikten sonra ferahlatıcı bakım olarak kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmez.



Kırışık Karşıtı & Sıkılaştırıcı Göz ve Dudak Kremi bir aylık kullanım sonucu etkisini tamamen göstereceğini söylüyor ama daha bu sabah kullanmama rağmen ışıltısını kattı. İçeriği bitkiseldir, akasya reçinesi ile kolojen sentezini hızlandırmayı ve cildin dokusunu içerden yapılandırmayı vaat ediyor.

Doğal ve etkili formülüyle göz ve dudak çevresindeki kırışıklıkları, ince çizgileri, kazayağı çizgilerini ve göz altı torbalarının giderilmesine yardımı olur. Cildin daha sıkı ve genç bir görünüme sahip olmasını sağlar.

Sabah akşam kullanmaya devam edeceğim. İlerleyen zamanda tekrar deneyimlerimi yazarım.
Not: dudak çevresine ayrı krem çıkarmaya gerek kalmıyor, parmaklarınızda kalanları sürmek yeterli oluyor...



Hydra Vegetal Nemlendirici Jel Kremi'ni sabah ilk kullanımıma rağmen inanılmaz güzel olduğunu söyleyebilirim. Gün içinde yüzümü tekrar nemlendirmek için sürme gereksinimi duymadığım için çok memnunum. Cildime dokunduğumda yumuşacık olduğunu hissediyorum.😻🙏🏻👏🏼

👉🏼Vaat ettiği özelliklerini aşağıya yazıyorum;
·Yatıştırıcı etkisi sayesinde nemini kaybetmiş ciltlerdeki gerginlik ve rahatsızlık hissiyle savaşır.
·Cilt nemini tüm dış etkenlere rağmen 24 saat boyunca korur.
·Günlük kullanım için uygun olan 24 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

Not: araştırmalarıma göre Yves Rocher markası hayvanlar üzerinde test yapmamaktadır. 👏🏼👏🏼👏🏼

No comments:

Post a Comment

Back to Top