13 Mar 2015

Istanbul Jewellery Show


Birbirinden gösterişli mücevherlerin sergilendiği "Istanbul Jewelry Show", İstanbul Fuar Merkezi'nde 12 Mart Perşembe günü açıldı. Mücevher Fuarı, birçok ihracatçı ve üretici firmanın ürün ve tasarımlarını, dünya genelindeki alıcılarla buluşturuyor. Fuarda altın, pırlanta, mücevher, taş, montür, rafineri ve gümüş tasarımları sergileniyor, bir de markaların yeni koleksiyon lansmanı yapılıyor. Bu parıltılı fuarda Roberto Bravo' da her yıl olduğu gibi sıradışı koleksiyonlarına yenilerini eklediği en son koleksiyonu olan "Pied de Poule"u sergiliyor. Çin takvimine göre bu yıl, Keçi Yılı'na denk geldiği için RB takvim çalışmasına yeni koleksiyon eşlik ediyor. Gerçekten göz alıcı tasarımlar.. Fuar pazar gününe kadar devam edecektir.

От 12 до 15 Март Истанбул домакинства на Панаира на бижутата и скъпоценните камъни, който се организира от Асоциацията на износителите на бижута и скъпоценни камъни. Световните гиганти от различни страни се срещат за бижута в Истанбул. Роберто Браво, както всяка година, също участва в тази голяма организация със екстравагантните си колекции, които са пак с необикновен стил и дизайн. Спецеален дизайн за тази година е колекцията "Pied de Poule", кеото означава "гъши крак", т.е. знаменита черно бяла разцветка, прилагаща се за облекла, обувки, аксесоари, мебели.. Модните дизайнери са започнали да използват този модел още през 30-те години. Да, неостаряваща мода!
 

8 comments:

  1. Много ми харесаха бижутата в този дизайн! Просто са уникални! А ти си толкова хубава, Сезен! Прекрасен представител на Roberto Bravo. Събитието сигурно е много интересно!

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти, Сани! Оо, да, доста е весело хем събитието, хем запознанствата с други интересни хора :)

    ReplyDelete
  3. wow this jewellery is so unique

    xo

    www.laurajaneatelier.com

    ReplyDelete
  4. Beauty Follower20 Mar 2015, 14:00:00

    Love the scarf on your hair!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Yes, dear, absolutely.. Kisses!

    ReplyDelete

Back to Top