18 Jan 2014

Güzel bir güne merhaba!



Önce rahatlık, öyle değil mi ama! Bir iş veya keyif yaparken, hatta ve hatta her ne yapılırsa yapılsın ne kadar rahat, ne kadar kendini iyi hissettiğin önemlidir. Şahsen kendi adıma konuşacak olursam konforlu olmazsa ortam, kıyafetim, saçım başım, yanımda ki insanlar yapacağım işten de verimli sonuç beklenemez, beklenmemeli. Bu etkenlerden en az biri mevcutta değilse konfor açısından bir şeyler eksiktir ve bu da huzursuz olmama yeter de artar da. En basit örnek, sabah kahvemi içmeden tam anlamıyla ayılmam mümkün olmaz ve güne başlayamam…

Örneğin tayt, t-shirt ve gömlek konforlu olmam için harika seçim, bu kadar rahatlık da olmaz deyip ayakkabı seçiminde topuklu da karar kıldım. Yani her şey sıkıntılı olmamalı, topuklularla gün boyu durma derdi olacaksa diğer kıyafetler rahat olmalıdır, denge giriyor işin içine :)

Birde neşeli bir kahvaltı (sizi mutlu edecek insanlarla, manzarası güzel mekanlarda v.b.) ile güne merhaba demek gün içinde rahatsız edici etkenleri daha hafife almanızda yardımcı olacaktır.

No comments:

Post a Comment

Back to Top