5 Jul 2014

Address of Sweet Delicacies; Trio Bakery.


Herkese merhaba! Bugün çok şeker bir mekan tavsiyesinde bulunacağım, öyle şirin öyle tatlı ki anlatamam :) "Trio Bakery", butik pasta, kekler, cupcake'ler, çikolatalar ve şekerler hazırlayıp satan çok güzel bir pastane. Florya'da bulunan Trio, özel günlerde farklı hediye arayışına girenlere yada bir nedeni olmadan kendini veya sevdiklerini özel tatlar ile şımartmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Sadece içeri bir göz atmak için bile gidilebilecek bir mekan, çünkü her köşesinde muhteşem detaylar bulunuyor. Dekor ve dizaynına da hayran kaldığım bu pastaneden alışverişlerinizin yanında sürpriz ikramlarda da bulunuyorlar, ben satın aldıklarımdan çok ikram ile çıktım dışarı :) Unutmadan söyliyeyim, "Magnolia" tatlısından mutlaka denemelisiniz.. Instagram'dan da takip ederek bu tatlı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Това е сладкарница 'Trio Bakery', в която може да намерите абсолютно всичко, торти, къп-кейкове, мъфини, шоколадови бонбони, десерти, пасти и т.н. за всеки вкус. Освен вкусотийките, на мен много ми хареса и обстановката. Нека снимките говорят вместо мен :)

Magnolia - eve de aldım tabi ki :)


Eğer sizde birilerini şaşırtmak ve tatlı anlar hediye etmek isterseniz siparişlerinizi 3 gün önceden vermeyi unutmayın. Üstelik kararsız iseniz, konsepti söylemeniz yeterli onlar sizin yerinize çok güzel tasarlayacaklardır.

"Trio Bakery"
Adres : Harman Sokak Yarpuz Evleri 43/2 (Fly-Inn Avm Karşısı)
Florya/ İstanbul
Telefon :  0212 426 04 20 - 0212 601 06 79 
Gsm: 0532 573 10 60
GÜL KAMAR
E-mail: triobakery@hotmail.com
  • trio-bakerry

No comments:

Post a Comment

Back to Top